Coaching

 

Ik gun iedere vrouw rust in haar hoofd, megaveel energie en een flinke dosis zelfvertrouwen

Je weet heel goed wat je zou moeten doen om gezonder en bewuster te leven. Maar je energie is op aan het einde van de dag. Je bent te druk geweest met van alles en nog wat. Hierdoor krijg je zelf niet de aandacht die je zou mogen krijgen.  Pffff de puf is er niet, dus laat maar. Maar anderzijds snak je naar energie en tegelijkertijd rust en zelfvertrouwen.

Je hebt het al zo vaak geprobeerd, maar het lukt je zelf niet om de cirkel te doorbreken. Misschien toch maar eens coaching overwegen?

“Op de momenten dat het minder goed gaat, geef jij me de tools om door te pakken. Door jou krijg ik zoveel zelfvertrouwen en durf ik in mezelf te geloven”

Ik vind dat je als vrouw mag laten zien dat zelfzorg net zo belangrijk is als zorgen voor anderen. Gezonde voeding eten, ontspanning nemen en aandacht geven aan je innerlijke zelf is helemaal niet egoïstisch. En investeren in jezelf in de vorm van coaching is ook niet egoïstisch. Het zorgt er juist voor dat jij rust in je hoofd krijgt, blij wordt van jezelf als je in de spiegel kijkt en dat die Powervrouw die al die tijd al in jou zit weer gaat stralen.

Ik weet hoe vervelend het is als je onrust ervaart, heel graag iets wil, maar te vermoeid bent. Je hoort het anderen vast regelmatig zeggen; ‘Ach we zijn toch allemaal wel eens moe’. Alleen wat als jij voelt dat het anders is als gewoon moe zijn? Wat ga je doen op het moment dat je futloos bent en de drive niet meer op kunt brengen om te kunnen doen wat je écht wilt?

Dan is het tijd om een keuze te maken. Coaching kan je helpen als jij werkelijk aan de slag wil met het oplossen van deze vervelende situatie. Ben je bereid om hiervoor je eetpatroon aan te passen én de pittige stukken in jezelf aan te kijken? Zodat jij eindelijk het leven kunt leven waar je gelukkig van wordt?

“Ik voel me heel erg op mijn gemak bij jou, voel me gehoord.
Jij ziet direct waar ik mezelf saboteer en geeft me net dat duwtje wat ik nodig heb”

Voor wie is coaching:

Je bent nu zoekende naar iets wat blijvend resultaat geeft
Je bent klaar met aanmodderen en losse flodders schieten
Je wil er voor de volle 100% voor gaan
Je bent een zelfstandige vrouw die toe is aan meer kwaliteit van leven
Je zoekt eerlijke en oprechte begeleiding

“Als ik bij jou ben geweest dan heb ik zoveel verheldering en nieuwe inzichten gekregen. Jij weet altijd precies wat er nodig is op dit moment.”

Ik begeleid je met de juiste stappen zetten zodat jij jezelf kunt transformeren tot de vrouw die jij wil zijn.

Jij bepaalt wanneer je klaar bent voor een leven waarin je zelfvertrouwen uitstraalt, volop energie hebt en innerlijke rust voelt. Zodat jij de opgewekte moeder, stralende vrouw van, gezellige vriendin, betrokken collega gaat zijn waar jij naar verlangt.

En als je voelt dat dat nu is, vraag dan nu je match-call aan zodat jij weer met een Powergevoel van het leven kunt genieten.

Stel je eens voor

Energie

Dat je ’s ochtends energiek wakker wordt en zin hebt in de dag die komen gaat.

Productieve dag

Dat je na een productieve dag nog voldoende energie hebt om te doen waar jij zin in hebt.

Ontspanning

Dat je eindelijk die rust en ontspanning gaat ervaren, zonder dat je er moeite voor doet.

Zelfvertrouwen

Dat je vol zelfvertrouwen gaat shinen als de mooie vrouw die je in essentie bent.

Geen schuldgevoel

Dat je moeiteloos nee kunt zeggen en zonder schuldgevoel kunt opkomen voor jezelf.

Opgewekt en in balans

Je humeur is niet langer bepalend, waardoor je intens kunt genieten van je man, kinderen en alledaagse dingen.