Ervaringen

ERVARING

Alweer 6 maanden geleden dat ik voor het eerst binnenstapte bij Carine voor een EMB-test, met in het achterhoofd misschien ook het powervrouw programma te gaan volgen. Al had ik hier wel mijn twijfels over. Niet alleen financieel, maar ook of het wel zou werken. Na een fijne, open, eerste kennismaking toch maar mijn gevoel gevolgd en besloten het gewoon te doen. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb.

Ik heb het een en ander bijgeleerd over voeding en wat werkt voor mij. Maar vooral op het emotionele en mentale vlak is er in die 6 maanden veel gebeurd. Dankzij Carine heb ik geleerd mijn grenzen te herkennen en aan te geven. Rust te pakken wanneer ik dat nodig heb en om stil te staan bij mijn gevoelens en deze de ruimte te geven.

Met als resultaat dat mijn zelfvertrouwen is gegroeid, mijn faalangst en perfectionisme zijn afgenomen, ik me meer open durf te stellen naar anderen toe, meer balans heb gevonden en bovenal meer rust in mijn hoofd heb. En misschien nog wel het belangrijkste, dat ik goed ben zoals ik ben en dat ik het waard ben om mezelf op de eerste plek te zetten.

Was het eng en confronterend om mezelf in die spiegel aan te kijken? Zeker. Maar was het de moeite waard, absoluut. Want dankzij deze veranderingen heb ik eindelijk de sprong in het diepe gewaagd. Wat ik lange tijd niet durfde en waarvan ik dacht dat het me toch niet zou lukken, heb ik nu toch gedaan. Ik ben eindelijk van baan gewisseld.

Yvonne vd K.

 

ERVARING

Het Powervrouw programma heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ik heb geleerd meer stil te staan bij mijn gevoelens en wat ik nodig heb. Carine heeft me laten inzien dat ik voortdurend over mijn grenzen ging en dat dit mij vermoeide en onrust aanwakkerde. Naast dat ik mijn oude overtuigingen heb losgelaten, hebben we ook mijn voedingspatroon aangepast en ik merk dat ik hierdoor meer rust ervaar en dat mijn energie veel hoger is.

Helga R.

ERVARING

Ik zat na 10-tallen pogingen nog steeds niet lekker in mijn vel en was klaar met het zelf aanmodderen. Ik volg Carine al een tijdje en ik voelde dat ik bij haar moest zijn. Alleen ik woon in het westen en zij in het zuiden, maar gelukkig werkt Carine ook online. Hoewel we elkaar nooit in levende lijve hebben gezien, voelt het toch heel vertrouwd en gaf ze me een warm gevoel.

Dit was het programma wat ik nodig had! Het ging gelukkig niet alleen over voeding, want ik weet best wat ik moet eten, maar ik houd het niet vol. Het is een programma wat alles samenbrengt en misschien nog wel de grootste focus legt op persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. De spiegel wordt voorgehouden en alle tips worden uit de kast gehaald om je op en top te begeleiden.

Eerst had ik (financiële) twijfels, maar ik voelde gewoon dat ik dit programma me verder zou brengen. Sinds ik ervan bewust ben dat mijn lichaam meer is dan een “ding” wat eten nodig heeft om te leven, ben ik energieker, wat kilootjes kwijt en zit ik lekkerder in mijn vel. Ik ben gegroeid in mijn zelfvertrouwen en leef nu een leven waar ik gelukkig mee ben.

Sarah vd B.

ERVARING

No nonsense, dat is denk ik wel de beste omschrijving. Carine is een mooi en krachtig persoon, recht door zee en prikt haarfijn door excuses en weerstand heen. Ze ziet je, luistert en ze weet precies wat ze moet zeggen op moeilijke momenten. Ze reageert snel en is helder in haar antwoorden. Ze is zeer gedreven om je echt te helpen en geeft je veel vertrouwen in jezelf

Petri van H.

ERVARING

Carine heeft een heel fijne en nuchtere manier van coachen met af en toe een vleugje spiritualiteit, waarbij ze met beide voetjes op de grond blijft. Het is fijn dat er enerzijds gekeken wordt naar je eetpatroon en anderzijds breekt ze samen met je door blokkades heen. Ze groeit met je mee in het proces en komt met oplossingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht

Dimphy H.

ERVARING

Dit was precies de juiste stap om aan mijzelf te werken. Ik ben zo blij dat ik na lang twijfelen toch gestart ben, want ik sta nu veel energieker en krachtiger in het leven. Carine biedt een luisterend oor, begrijpt je en voelt intuïtief goed aan wat je nodig hebt. Dankzij Carine en haar holistische aanpak heb ik enorm veel energie, rust en zelfvertrouwen gekregen

Rianne vd W.

ERVARING

Ik ken niemand die zo snel een eetpatroon kan scannen als Carine. Ze heeft een hele andere kijk op voeding als de doorsnee voedingscoach én komt met concrete voedingstips waar je echt wat aan hebt. Sinds ik mijn eetpatroon heb aangepast voel ik me veel fijner.

Brenda W.

ERVARING

Al een lange periode in mijn leven heb ik last van opgeblazen buik en regelmatig buikpijn. Ik dacht dat dit kwam van ongezond eten, maar naarmate ik zelf probeerde om minder ongezond te eten bleven de klachten hetzelfde.

Vandaar dat ik ervoor koos om een EMB bloedtest te doen. Dankzij de test weet ik wat mijn lichaam nodig heeft en hoe ik het kan ondersteunen met de juiste voeding en bijbehorende supplementen. Het verschil is ongelofelijk. Ik slaap beter, ik ben fitter en mijn buik is veel rustiger. Linda V.

ERVARING

Wat is het een verademing om te ervaren dat het anders kan. Het is heerlijk om rust te ervaren in mijn hoofd, om me te kunnen ontspannen. Niet alleen als ik even zit te chillen op de bank, maar altijd eigenlijk. En wat is het fijn om echt oké met mezelf te zijn, vol zelfvertrouwen mijn eigen koers te varen. In plaats van vooral te leven naar wat ik dacht dat anderen van me verwachten, leef ik nu het leven zoals ík het wil.

 Ingrid van E.

ERVARING

De bloedtest heeft zoveel duidelijk gemaakt. Na jarenlang aanmodderen en van alles proberen kon ik nu gerichte actie ondernemen. Carine gaf me advies van supplementen en ik kreeg makkelijk toepasbare voedingstips zodat mijn gezin ook gewoon mee kon eten. Ik voel me zoveel lekkerder in mijn vel zitten!

Esther R.

ERVARING

Carine weet precies wat ze moet vragen, voelt haarfijn aan wat er nodig is. Keer op keer draait ze aan de juiste knopjes, weet ze me te raken en voel ik me sterker en sterker worden.

Laura vd B.

ERVARING

Ik voel me heel erg op mijn gemak bij Carine, voel me gehoord. Ze ziet direct waar ik mezelf saboteer en geeft me net dat duwtje wat ik nodig heb. Op de momenten dat het minder goed gaat, gaf ze me de tools om door te pakken. Ik heb zoveel meer zelfvertrouwen en durf weer in mezelf te geloven.

Marlies V.

ERVARING

Ik was bijna voortdurend aan het piekeren, overdenken en mezelf aan het opjagen. Ik kon me totaal niet ontspannen. Genieten van leuke dingen deed ik al lang niet meer. Ik dacht echt dat een relaxed leven er voor mij niet inzat, dat het altijd zo zou blijven. Maar wat had ik het mis.

Loes van G.

ERVARING

De gesprekken met Carine zijn heel fijn. Ze laat je in je waarde, niks word opgedrongen, maar ze maakt je op een hele bijzonder manier bewust van je eigen kracht. De combinatie van voedingsadviezen en innerlijk werk was voor mij nieuw, maar dit was precies wat ik nodig had. Voor mij is het echt een hele goede beslissing geweest. Ik voel me zo veel beter, net alsof ik mezelf weer gevonden heb. Heb meer energie en durf mijn grenzen aan te geven, zonder dat ik me bezwaard voel. Kim H.

ERVARING

Eindelijk vielen voor mij de puzzelstukjes op hun plaats en snapte ik wat er in mijn lichaam aan de hand was. Carine heeft me laten inzien dat mijn oude gewoontes veranderd moesten worden en dat haar adviezen mij echt gingen helpen. Ik heb geleerd wat goed en verstandig voor me is en in relatief korte tijd is de balans in mijn lichaam hersteld. Ik voel me nu ontspannen, heb het vertrouwen in mijn eigen lijf weer terug en merk dat ik meer energie heb.

Coby W.

Ben jij klaar om op een doeltreffende manier je leven te veranderen?