Powervrouw Programma

 

Transformeer jezelf van een futloze plumpudding naar een krachtige powervrouw die straalt van zelfvertrouwen

Kickstart-carine-van-eijk-2

Voor de buitenwereld kom je over als een sterke vrouw. Je staat altijd klaar voor anderen, ziet er verzorgd uit, mooi make-upje en een lach op je gezicht. Maar eigenlijk is dit een masker waar jij je achter verstopt, want diep van binnen voel jij je helemaal niet zo fijn.

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Voor de spiegel staan voelt ongemakkelijk. Je kleding zit te strak en je ogen sprankelen al lang niet meer. Hierdoor is je zelfvertrouwen op een laag pitje komen staan en vraag je je regelmatig af wat anderen over je denken.
 • Je voelt je onrustig en opgejaagd. Hoe hard je ook je best doet om te ontspannen, het lukt je gewoonweg niet. Hierdoor heb je regelmatig het gevoel dat je geleefd wordt.
 • Je zit veel in je hoofd, malende gedachtes. Je probeert alles en iedereen oprecht je aandacht te geven, maar eigenlijk krijg je er niet veel van mee. Hierdoor kun je niet écht genieten zoals je zou willen.
 • Je bent moe en futloos. Toch gun je het jezelf niet om even pauze te nemen, je dendert gewoon door. Hierdoor doe je alles op de automatische piloot en sleep je je door de dag heen.
 • Je zit vaak in tijdsnood. Altijd loopt het anders als gepland en er zijn zoveel taken die op jouw schouders terecht komen. Hierdoor cijfer je jezelf weg en vind je het lastig om ook nog gezond te eten.

Je weet heel goed wat je zou moeten doen om dit te veranderen. Maar je energie is op aan het einde van de dag. Je bent te druk geweest met van alles en nog wat. Hierdoor krijg je zelf niet de aandacht die je zou mogen krijgen en eet je de verkeerde dingen.

Je hebt het al zo vaak geprobeerd, maar het lukt je zelf niet om de cirkel te doorbreken. Je bent nu zoekende naar iets wat blijvend resultaat geeft, want je bent klaar met aanmodderen en losse flodders schieten.

ERVARING

Op de momenten dat het minder goed gaat, geef jij me de tools om door te pakken. Door jou krijg ik zoveel zelfvertrouwen en durf ik in mezelf te geloven. Je weet precies wat je moet vragen, voelt haarfijn aan wat er nodig is. Keer op keer draai je aan de juiste knopjes en voel ik me sterker en sterker worden.

Laura vd B.

Je weet en voelt dat je veel meer uit het leven kunt halen dan je tot nu toe doet

Wat zou het fijn zijn, wanneer je uit gaat (eten) dat je dan voor de spiegel staat en denkt: Zo, ik mag er wezen! Dat je dit niet alleen uitstraalt van top tot teen, maar ook zo voelt in elke vezel van je lijf.

Je wilt niets liever dan rust in je hoofd. Dat je weg kunt zwijmelen in een mooi boek, zonder dat je hoofd het telkens van je overneemt. Heerlijk ontspannen in slaap vallen, dat je niet meer zo hard je best hoeft te doen om dat stemmetje in je hoofd tot zwijgen te brengen.

Hoe geweldig zou het zijn dat je je jezelf op nummer 1 kunt zetten, zonder je bezwaard te voelen. Dat je steeds makkelijker jouw grenzen en behoeftes durft aan te geven vanuit zelfliefde en zelfverzekerdheid.⁣

Je verlangt ernaar om te ravotten en stoeien met je (klein)kinderen zonder buiten adem te raken. Dat je écht geniet van samen een spelletje spelen, volledig in die kleine momenten opgaan, zonder dat je in je gedachte met wat anders bezig bent.

Hoe heerlijk zou het zijn als je de balans weet te houden tussen gezond eten en zonder schuldgevoel genieten van de minder ‘goede’ keuzes. Dat je niet het gevoel hebt op dieet te zijn en je niet laat verleiden, maar dat je zelf de regie hebt over je eetkeuzes. 

Het is tijd om een keuze te maken. Het powervrouw programma kan je helpen als jij werkelijk aan de slag wil met het oplossen van de vervelende situatie waar je nu in zit. 

Onder mijn begeleiding ga jij jezelf transformeren tot de powervrouw die je diep van binnen al bent, waarbij je meer energie en zelfvertrouwen ervaart en schaamteloos van het leven (en eten) geniet op jouw voorwaarden!

ERVARING

Wat is het een verademing om te ervaren dat het anders kan. Het is heerlijk om rust te ervaren in mijn hoofd, om me te kunnen ontspannen. Niet alleen als ik even zit te chillen op de bank, maar altijd eigenlijk. En wat is het fijn om echt oké met mezelf te zijn, vol zelfvertrouwen mijn eigen koers te varen. In plaats van vooral te leven naar wat ik dacht dat anderen van me verwachten, leef ik nu het leven zoals ík het wil. 

Ingrid van E.

Ik ben ervan overtuigd dat jij kunt transformeren tot een fijnere versie van jezelf, mits je naast je voedings- en beweegpatroon ook aan de slag gaat met jouw binnenkant

Waar de meesten zich voornamelijk bezighouden met het veranderen van gedrag, ga ik juist ook aan de slag met het veranderen van je gedachten, overtuigingen en onbewuste blokkades.⁣

Een laagje dieper dus.

Want ik ben ervan overtuigd dat wanneer je aan de buitenkant iets wil veranderen, je eerst de binnenkant in balans moet brengen. 

Daarom geloof ik heilig in een holistische aanpak waarbij we niet alleen aan de slag gaan met jouw fysieke lichaam, maar ook met jouw mentale, emotionele en energetische lichaam.

Geen pleisters plakken op wonden, maar diepe, blijvende transformatie.

Laten we samen op zoek gaan naar welke voeding goed voor jou is én welke onbewuste blokkades er doorbroken mogen worden. Zodat je niet alleen meer zelfvertrouwen, energie en ontspanning ervaart, maar ook makkelijker een leefstijl kunt volhouden die past bij jou.

Carine-van-eijk-meer-balans-in-je-leven

ERVARING

Het Powervrouw programma heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ik heb geleerd meer stil te staan bij mijn gevoelens en wat ik nodig heb. Carine heeft me laten inzien dat ik voortdurend over mijn grenzen ging en dat dit mij vermoeide en onrust aanwakkerde. Naast dat ik mijn oude overtuigingen heb losgelaten, hebben we ook mijn voedingspatroon aangepast en ik merk dat ik hierdoor meer rust ervaar en dat mijn energie veel hoger is.

Helga R.

Ik ga jou laten ervaren dat het echt allemaal anders kan

Van continue piekeren, naar rust in je hoofd

Van onzeker, naar helemaal oké met jezelf

Van niet kunnen ontspannen, naar in de basis echt relaxed

Van jezelf staande houden, naar staan voor wie je bent

Van jezelf wegcijferen, naar grenzen aangeven vanuit zelfliefde

Jij bepaalt wanneer je er klaar voor bent. En als je voelt dat dat nu is, vraag dan nu je match-call aan 

Wil jij jouw plekje in dit fantastische programma bemachtigen?

Er voor de volle 100% voor gaan en zoek je eerlijke en oprechte begeleiding. Dan ben je van harte welkom!

Ik werk voorafgaand met een Match-Call, zodat wij beide zeker weten dat we een match zijn en of het programma echt bij je past. Tijdens de match-call beslis jij of je ‘JA’ zegt op mijn uitnodiging en je instapt in dit fantastische programma.

Doorbraaksessie kado

Indien je vóór 17 augustus besluit om mee te doen, krijg je een extra doorbraaksessie twv €139,- kado. De doorbraaksessie is een (online) 1:1 sessie waarbij we ruim de tijd nemen om te bepalen waar je nu staat, waar je naartoe wil en wat je tegenhoudt. De sessie is een mix van zelfinzicht verkrijgen, voedingsadvies, energetisch werk gecombineerd met een flinke dosis no-nonsense. Het is een sessie die je al in beweging zet alvorens we officieel van start gaan.

Volgende editie start in september. Er is plek voor maximaal 8 vrouwen zodat elke vrouw voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Vraag nu alvast je Match-call aan, want vol is vol.

ERVARING

Ik was bijna voortdurend aan het piekeren, overdenken en mezelf aan het opjagen. Ik kon me totaal niet ontspannen en genieten van iets werd steeds lastiger. Ik zat al langere tijd niet lekker in mijn vel. Het ‘stomme’ gevoel onderdrukte ik met eten, en ja dat zag ik terug op de weegschaal.

Ik zat in een vicieuze cirkel, dacht echt dat het altijd zo zou blijven. Maar wat had ik het mis. Na elke sessie of masterclass kreeg ik zoveel verheldering en nieuwe inzichten. Carine wist altijd precies wat er nodig was op dat moment en nu voel ik me sinds lange tijd weer écht lekker in mijn vel (en kleding) zitten. Dankjewel

Loes van G.

Voeding

Wat betreft voeding is er geen one-size-fits all. Door je eetpatroon energetisch af te stemmen op wat jóuw lichaam nodig heeft ga je lekkerder in je vel zitten. Geen dieet, geen calorieën tellen, maar wel de energievreters vermijden en je lichaam voeden in plaats van vullen.

Supplementen

Soms is voeding alleen niet toereikend genoeg om tekorten aan te vullen. Door naast gezonde voeding ook vitamines, vetzuren en andere ondersteunende stoffen (tijdelijk) te suppleren ga je tekorten aanvullen, organen ondersteunen en disbalansen herstellen.

Innerlijk werk

Ik beloof je, we gaan niet ‘zweverig’ doen. Middels innerlijk werk ga je energetische blokkades uit de weg ruimen zodat je negatieve belemmeringen doorbreekt en er ruimte ontstaat voor het nieuwe leven. Energetisch werk is tevens ‘voeding’ voor je ziel en zal je helpen om los te laten wat je niet meer dient en stress te reduceren.

Overtuigingen

Gedurende je leven heb je op onbewust niveau overtuigingen over jezelf aangenomen. Ik kan het niet, ik ben het niet waard, ik doe het nooit goed, het lukt me toch niet. Ik ga je helpen deze overtuigingen om te buigen, zodat je in staat bent om te transformeren tot de vrouw die je in essentie bent.

Mindset

Door een positieve mindset, te geloven in jezelf, je kracht te voelen, kan je alles bereiken wat je maar wilt. Zowel je gedrag als je resultaat worden bepaald door je gedachten. Dit omvat de gedachten die je hebt over voeding en lekkernijen, maar ook over hoe jij over jezelf denkt.

Coaching

Ik coach vanuit mijn intuïtie en liefdevol confronterend, zodat jij de juiste stappen gaat zetten. Ik geef je precies dat wat je nodig hebt op het juiste moment en ga een level dieper waar anderen stoppen.

ERVARING

De gesprekken met Carine zijn heel fijn. Ze laat je in je waarde, niks wordt opgedrongen, maar ze maakt je op een hele bijzondere manier bewust van je eigen kracht. De combinatie van voedingsadviezen en innerlijk werk was voor mij nieuw, maar dit was precies wat ik nodig had. Voor mij is het echt een hele goede beslissing geweest. Ik voel me zo veel beter, net alsof ik mezelf weer gevonden heb. Heb meer energie en durf mijn grenzen aan te geven, zonder dat ik me bezwaard voel.

Kim H.

Powervrouw Programma

We gaan samen 6 maanden aan de slag en praktisch gezien bestaat het programma uit;

 • intake met EMB bloedtest om de huidige energetische en fysieke staat van je lichaam vast te stellen en het beoogde doel in kaart te brengen
 • persoonlijke voedingslijst en op je lijf geschreven maaltijdsuggesties (ontbijt/lunch/diner/tussendoortjes)
 • advies over supplementen op basis van EMB-bloeduitslag
 • 7 1:1 (online) sessies waarin we voedingsadviezen doornemen, intuïtief innerlijk werk doen, inzichten verhelderen en wat er verder nodig is om jou te transformeren tot powervrouw (1x 90min / 3x 45min / 3x 30 min)
 • 5 online masterclasses met diverse onderwerpen (90 min). Zowel voeding en mindset, zodat je praktisch en concreet aan de slag kunt gaan. Als ook visualisaties en onbewuste blokkades doorbreken, zodat niets meer in de weg staat om te transformeren tot powervrouw (replays beschikbaar tot 2 maanden na eindigen programma)
 • 5 online powercoaching (45 min). Elkaar up-levelen, inzichten delen en een krachtige basis creëren (replay 1 week beschikbaar)
 • 9 transformerende meditaties en affirmaties waarmee jij de powervrouw in jou laat ontwaken. Deze meditaties kun je op een voor jou geschikt moment beluisteren
 • ondersteunende mails waarin ik extra tips en informatie met je deel. Zodat je je ook buitenom de sessies kunt verdiepen in voeding en holistische leefstijl
 • Om te voorkomen dat je zo min mogelijk vast loopt mag je per mail of Whatsapp al jouw vragen, gedachtes en gevoelens met me delen. Als jij voelt dat je me nodig hebt of iets wil delen, dan ben ik er voor je.

Jouw investering is €1695,- (of termijnbetaling 2x €870,- / 3x €590,- / 4x €450,-)

Mocht je tegelijkertijd met een vriendin, zus, collega of andere bekende van je starten dan is de investering €1650.- per persoon (of termijnbetaling 2x €850.- / 3x €575,- / 4x€ 440,-) 

Doorbraaksessie kado

Indien je vóór 17 augustus besluit om mee te doen, krijg je een extra doorbraaksessie twv €139,- kado. De doorbraaksessie is een (online) 1:1 sessie waarbij we ruim de tijd nemen om te bepalen waar je nu staat, waar je naartoe wil en wat je tegenhoudt. De sessie is een mix van zelfinzicht verkrijgen, voedingsadvies, energetisch werk gecombineerd met een flinke dosis no-nonsense. Het is een sessie die je al in beweging zet alvorens we officieel van start gaan.

Volgende editie start in september. Er is plek voor maximaal 8 vrouwen.

ERVARING

Ik zat na 10-tallen pogingen nog steeds niet lekker in mijn vel en was klaar met het zelf aanmodderen. Ik volg Carine al een tijdje en ik voelde dat ik bij haar moest zijn. Alleen ik woon in het westen en zij in het zuiden, maar gelukkig werkt Carine ook online. Hoewel we elkaar nooit in levende lijve hebben gezien, voelt het toch heel vertrouwd en gaf ze me een warm gevoel.

Dit was het programma wat ik nodig had! Het ging gelukkig niet alleen over voeding, want ik weet best wat ik moet eten, maar ik houd het niet vol. Het is een programma wat alles samenbrengt en misschien nog wel de grootste focus legt op persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. De spiegel wordt voorgehouden en alle tips worden uit de kast gehaald om je op en top te begeleiden.

Eerst had ik (financiële) twijfels, maar ik voelde gewoon dat ik dit programma me verder zou brengen. Sinds ik ervan bewust ben dat mijn lichaam meer is dan een “ding” wat eten nodig heeft om te leven, ben ik energieker, wat kilootjes kwijt en zit ik lekkerder in mijn vel. Ik ben gegroeid in mijn zelfvertrouwen en leef nu een leven waar ik gelukkig mee ben.

Sarah vd B.

Het resultaat

Leefstijl

Je weet precies welke voeding past bij jou en kunt je nieuwe eetpatroon moeiteloos volhouden. Je eet op gevoel en laat je niet meer leiden door emoties. Je eet niet alleen lekker gezond, maar kunt ook intens genieten van ongezonde lekkernijen zonder dat je daar een schuldgevoel aan over houdt.

Energiek

’s Morgens uitgerust wakker worden, zodat je opgewekt aan de dag kunt beginnen. Zelfs na een lange actieve dag heb je nog voldoende puf en zin om met je kinderen te spelen en intiem te zijn met je partner. Onschatbare energie zodat je productief en opgewekt je activiteiten kunt doen die je graag doet.

Genieten

Je gezin en de mensen om je heen merken dat je lekkerder in je vel zit. Je bent vrolijker, zelfverzekerder, stralender als ooit te voren en kunt weer genieten van de kleine dingen in het leven.

Zelfvertrouwen

Durft jezelf te zijn, geeft moeiteloos je grenzen aan en komt op voor jezelf. Je straalt, zowel van binnen als van buiten als de mooie vrouw die je in essentie bent. 

Flow

Je hebt niet meer het gevoel dat je alle ballen hoog aan het houden bent. Hierdoor ben je minder opgejaagd en leef je niet meer vanuit ‘moeten’, maar vanuit een heerlijke flow en kun je makkelijker dingen loslaten.

Ontspannen

Geen race tegen de klok meer, maar volledig ontspannen en met een goed gevoel kun jij alle activiteiten volbrengen. In je hoofd is het rustig en overzichtelijk.

Wanneer je met mij hebt samengewerkt heb je eindeloos veel energie, heb je je vrouwelijke power weer terug en is je overall health enorm verbeterd. Na het Powervrouw programma zal je leven nooit meer hetzelfde zijn!

Veelgestelde vragen

Ik denk dat ik het zelf nog even ga proberen

Je bent niet de enige die dat denkt. Wekelijks spreek ik vrouwen die verandering willen, zoekende zijn en tot op heden heeft niets ze geholpen. Ze beginnen steeds zelf weer opnieuw, maar de teleurstelling wordt elke keer pijnlijker. Bij het ontdekken van een gezonde holistische leefstijl komt meer kijken dan even een aantal weken een dieet of dagmenu’s volgen.

En nee je hoeft niet gefixt te worden, want je bent al een Powervrouw. Maar je kunt het niet alleen, je gaat zelf niet diep genoeg. Misschien heb je dat al ontdekt, omdat je al meerdere pogingen hebt gedaan om rust, energie en zelfvertrouwen te creëren. Je ziet namelijk je eigen blinde vlekken niet en daarom is een coach nodig.

Ik ben bang dat het mijn investering niet waard is

Een goede vraag die ik mij kan voorstellen. Maar als jij het jezelf niet waard vindt, dan zit daar je blokkade al. Bedenk wel dat als je niets doet of terugkijkt op wat je allemaal al wel geprobeerd hebt, je zo ook niet verder komt. Je blijft in een vicieuze cirkel zitten. Jouw voorgaande powervrouwen hebben allemaal de positieve effecten mogen opmerken en dat heeft ze veel goeds gebracht waar ze geen spijt van hebben gehad. Het is deze investering zeker waard als je ziet hoe jouw leven ten positieve kan veranderen met alle positieve gevolgen nadien.

Ik vind het spannend om zo'n grote investering in mezelf te doen

Dat snap ik helemaal, daarom is het ook heel waardevol dat je hier goed over nadenkt. En dat is ook de reden waarom ik d.m.v. een match-call eerst wil kijken of dit programma je ook daadwerkelijk verder kan helpen. Als ik dat gevoel niet heb, dan zal ik daar eerlijk over zijn en je een ander aanbod doen wat beter aansluit. Of doorverwijzen naar iemand anders. 

Moet ik zelf ook iets zeggen tijdens de groepselementen?

Nee, je hoeft niks te delen waar jij je niet goed bij voelt. Maar je zal merken dat de groep van max. 8 vrouwen een hele veilige en vertrouwde omgeving is, daar waak ik ook voor. In het begin kan het als spannend voelen, maar gaandeweg zul je merken dat het juist fijn is om te delen, te leren van elkaar, elkaar te ondersteunen en aan te moedigen. Zo hebben de voorgaande vrouwen het elke keer ervaren.

Twijfels, twijfels, twijfels. Toch voel je ergens diep in je lichaam dit programma, want je bent al tot hier gekomen met lezen. Dat is niet zomaar. Ja, je vindt het enorm spannend en ja, je ervaart weerstand. Ik zie en begrijp je.

Geloof me, hoe meer weerstand of twijfel je voelt des te groter zal de verandering zijn als je nu de keuze maakt vanuit je hart. Blijf je niet achter excuses verschuilen, maar laten we samen even bellen.