Powervrouw Programma

 

Voor meer rust en zelfvertrouwen in je leven

Kickstart-carine-van-eijk-2

Van alsmaar jezelf wegcijferen en onrustig alle ballen hoog houden, naar liefdevol kiezen voor jezelf en ontspannen leven.

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Vroeger bruiste je van de energie en kreeg je bergen verzet. Nu voelt het als alle ballen hoog houden en word je opgeslokt door het hectische leven van alledag. Het maakt je onrustig en gestresst, waardoor je steeds vaker op de automatische piloot handelt.
 • Je doet keihard je best om het iedereen naar de zin te maken, maar hierdoor blijft er weinig aandacht voor jezelf over. De onrust giert regelmatig door je hoofd en lijf. Soms probeer je een momentje voor jezelf te nemen, maar het geeft je geen rust en je voelt je al snel schuldig dat je ‘niets’ aan het doen bent.
 • Je staat vaak in standje ‘overleven’ en ervaart veel frustratie, onrust en stress. Je hebt een kort lontje op momenten dat je het niet wilt en hebt jezelf en je emoties niet onder controle. Je wilt het graag anders, en soms lukt het ook even, maar dan val je net zo hard weer terug.
 • Je staat niet graag in het middelpunt, het voelt ongemakkelijk. Regelmatig vraag je jezelf af wat anderen wel niet over je denken. Je wilt graag jezelf kunnen zijn, maar je bent te onzeker om je ‘masker’ af te zetten.
 • Veel te vaak zeg jij ‘ja’ tegen dingen waar je eigenlijk helemaal niet achter staat. ‘Och kun jij voor me invallen, ik kan dan echt niet…’ ‘Hey schat, wil jij dat even doen, ik heb het nog zo druk…’ Grote kans dat je ‘ja’ zegt ondanks dat het niet goed voelt.
 • Wegcijferen van jezelf is iets wat je op het lijf geschreven is. Je laat je snel in een ‘hoekje’ duwen, terwijl je zo graag je woordje terug wil geven, maar je durft niet. Je past je aan, trekt je onzeker terug, maar van binnen borrelt de frustratie en het verdriet.
 • Je zit veel in je hoofd, malende negatieve stemmetjes die maar blijven doordraven.‘ Wat als dit, wat als dat, had ik niet beter zo kunnen reageren, het lukt me toch niet’. Elke situatie overdenk je meerdere malen, dit wil je niet maar je kunt er ook niet mee stoppen.

Je vraagt je af of het ooit anders wordt. Ergens weet je dat het kan. Maar hoe?

Ik geloof erin dat ook jij kunt veranderen van een onzekere plumpudding naar een zelfverzekerde Powervrouw. Mits je naast je eetpatroon aanpassen ook jouw binnenkant gaat ontdekken.

Ik heb namelijk zelf ervaren dat wanneer je aan de buitenkant iets wilt veranderen, je ook de binnenkant in balans dient te brengen. Daarom geloof ik in een holistische aanpak waarbij we niet alleen aan de slag gaan met jouw fysieke lichaam, maar ook met jouw mentale, emotionele en energetische lichaam.

Onrust en een laag zelfbeeld kan namelijk diverse oorzaken hebben, waar je in eerste instantie niet zo snel aan denkt. Komt het voort uit een verkeerd eetpatroon? Zit er een disbalans in je hormonen? Kom je vitamines, mineralen tekort, mag er iets op diepere (onbewuste) lagen losgelaten worden? Vaak is het een samenspel van meerder factoren.

Laten we samen op zoek gaan naar welke voeding goed voor jou is én de signalen van je lichaam verder onderzoeken. Zodat je niet alleen meer zelfvertrouwen en ontspanning gaat ervaren, maar dat je ook de positieve gevolgen daarvan gaat terug zien in je dagelijkse leven.

Ben jij er klaar voor om de stappen te zetten die ervoor nodig zijn om jouw leven te transformeren naar een Powervrouw leven?

ERVARING

Het is heerlijk om rust te ervaren in mijn hoofd, om me te kunnen ontspannen. Niet alleen als ik even zit te chillen op de bank, maar altijd eigenlijk. En wat is het fijn om echt oké met mezelf te zijn, vol zelfvertrouwen mijn eigen koers te varen. In plaats van vooral te leven naar wat ik dacht dat anderen van me verwachten, leef ik nu het leven zoals ík het wil. Carine had gelijk; eerst de binnenkant resetten en dan volgt de buitenkant vanzelf. 

Ingrid van E.

ERVARING

Carine heeft me laten inzien dat ik vanuit onzekerheid over mijn grenzen ging en dat dit mij vermoeide en onrust aanwakkerde. Ik heb geleerd meer stil te staan bij mijn gevoelens en mijn eigen behoeftes. Naast dat ik mijn oude overtuigingen heb losgelaten, hebben we ook mijn voedingspatroon aangepast. Ik merk dat ik hierdoor meer energie en innerlijke rust ervaar en dat mijn zelfvertrouwen enorm vergroot is. Ik mag er zijn, helemaal als mezelf. En dat voelt retegoed!

Helga R.

ERVARING

Ik was bijna voortdurend aan het piekeren, overdenken en mezelf aan het opjagen. Deed ik alles wel goed genoeg? Ik kon me totaal niet meer ontspannen en genieten van iets werd steeds lastiger. Ik zat al langere tijd niet lekker in mijn vel. Het ‘stomme’ gevoel onderdrukte ik met eten, en ja dat zag ik terug op de weegschaal.

Ik zat in een vicieuze cirkel, dacht echt dat het altijd zo zou blijven. Maar wat had ik het mis. Ik zit nu niet alleen lekkerder in mijn vel (en kleding), maar durf ook écht helemaal mezelf te zijn. Ik voel me sinds lange tijd meer zelfverzekerder dan ooit!

Loes van G.

Ik ga jou laten ervaren dat het echt allemaal anders kan

Van continue piekeren, naar rust in je hoofd

Van geleefd worden, naar leef je eigen leven

Van niet kunnen ontspannen, naar moeiteloos relaxen

Van jezelf staande houden, naar staan voor wie je bent

Van jezelf wegcijferen, naar kiezen voor jouw behoeften

Van wat zal die ander denken, naar helemaal oké met jezelf

Van onzekere plumpudding, naar zelfverzekerde Powervrouw

Carine-van-eijk-meer-balans-in-je-leven

Powervrouw Programma

Powervrouw programma 6 maanden 

 • Intakegesprek en EMB bloedtest 
 • 7x 1-op-1 sessies (live of online) 
 • 5x online masterclasses. Informatief, praktisch en energetisch
 • 5x online powercoaching. Om te delen, te vragen en een krachtige basis te creëren 
 • Persoonlijk voedingsadvies en maaltijdsuggesties 
 • Suppletie advies op basis van EMB-bloeduitslag
 • Intuïtieve elementen die worden afgestemd op wat jij nodig hebt 

Nu wil je natuurlijk weten wat het kost? Snap ik helemaal 😉

Realiseer je wel, voordat je verder leest, je leven gaat na deze 6 maanden nooit meer hetzelfde zijn.

De investering is €1375,- in één keer (of maandelijkse termijnen 2x €715,- / 3x €485,-)

Waarom het Powervrouw Programma?

Omdat dit dé weg is naar innerlijke rust en meer zelfvertrouwen

Je hebt innerlijke rust

Je hebt innerlijke rust. Niet meer vanuit een opgejaagd gevoel alsmaar bezig moeten zijn. Je kunt op een ontspannen manier prioriteiten stellen en vanuit een heerlijke flow die dingen volbrengen waar jij voldoening uit haalt.

Je voelt je zelfverzekerd

Je voelt je zelfverzekerd. Wat anderen tegen je zeggen raakt je veel minder, kun je makkelijker loslaten. Je emoties schieten niet meer alle kanten op, kunt alles beter relativeren. Je past je niet meer aan, want jij weet dat je er ook mag zijn, helemaal als jezelf.

Je volgt je eigen gevoel

Je volgt je eigen gevoel. In plaats van bezig te zijn met wat anderen ervan denken, doe jij datgene waar jij je goed bij voelt. Niet meer JA zeggen, als je eigenlijk een NEE voelt. Je zet jezelf op nummer 1 zonder je bezwaard te voelen.

Je ervaart een gevoel van rust

Je ervaart een gevoel van rust. Ondanks dat je omgeving op z’n kop staat, kun jij moeiteloos even helemaal niets doen. Lekker relaxen wanneer jij het wil, want jouw perfectionisme, de te hoge lat en de ‘ik moet van alles’ zijn er niet meer.

Je bent weer blij met jezelf

Je bent weer blij met jezelf. Je vindt het heerlijk om jezelf op te tutten voor een avondje uit. Kleding waar je je eerst ongemakkelijk in voelde, draag je nu met een stralende lach. Opvallende kleuren, drukke printen, een rokje. Je vóelt je echt mooi en vindt het niet meer ongemakkelijk als mensen naar je kijken.

Je gelooft in jezelf

Je gelooft in jezelf. Ondanks dat iets spannend is, kun jij de rust in jezelf vinden en stap jij vol zelfvertrouwen nieuwe avonturen tegemoet. Een nieuwe baan, voor een groep spreken, loonsverhoging vragen, relaties beëindigen, je ongezoute mening uiten. Het voelt alsof je de hele wereld aan kan.

Wil jij jouw plekje in dit levensveranderende programma bemachtigen?

Ik werk voorafgaand met een Match-Call, zodat wij beiden zeker weten of het programma echt bij je past en je ook daadwerkelijk verder helpt. Tijdens de match-call beslis je pas of je ‘JA’ zegt op mijn uitnodiging om mee te doen. 

ERVARING

Ik zat na 10-tallen pogingen nog steeds niet lekker in mijn vel. Ik ging hierdoor steeds meer twijfelen aan mezelf, werd alsmaar onzekerder en onrustiger en was klaar met het zelf aanmodderen.

Ik volgde Carine al een tijdje online en ik voelde dat ik bij haar moest zijn. Echter woon ik in het westen van het land en zij in het zuiden, maar gelukkig werkt Carine ook online. Hoewel we elkaar nooit in levende lijve hebben gezien, voelde het gelijk heel vertrouwd en gaf ze me een warm gevoel.

Het is een programma wat alles samenbrengt; leefstijl, persoonlijke ontwikkeling, emotie-regulatie en bewustwording. Eindelijk werd eens niet alleen de focus op één onderwerp gelegd. Alles wordt uit de kast gehaald om je op en top te begeleiden. 

Eerst had ik (financiële) twijfels, maar ik voelde gewoon dat dit het programma was wat ik nodig had. En vanaf het moment dat ik JA heb gezegd, voelde ik al direct dat er iets ‘gebeurde’ met me. Heel bijzonder! 

Ik voel me zelfverzekerder, energieker en heb grip op mijn emoties. Ik heb eindelijk rust in mijn lijf, ben gegroeid in mijn zelfvertrouwen en leef mijn leven zoals ik het wil. 

Sarah vd B.

Veelgestelde vragen

Ik denk dat ik het zelf nog even ga proberen

Je bent niet de enige die dat denkt. Wekelijks spreek ik vrouwen die verandering willen. Ze proberen het zelf steeds weer opnieuw, maar krijgen de cirkel niet doorbroken.

Misschien heb je dat zelf ook al ontdekt, omdat je al meerdere pogingen hebt gedaan om rust, energie en zelfvertrouwen te creëren. Nou kun je het weer een keer zelf proberen, maar in je eentje ga je niet diep genoeg en zie jij je blinde vlekken nog steeds niet.

En daarom is een coach nodig, want die ziet jouw blinde vlekken, gaat op zoek naar blokkades en helpt jou om die cirkel te doorbreken.

Ik vind het spannend om zo'n grote investering in mezelf te doen

Dat snap ik helemaal, daarom is het ook heel waardevol dat je hier goed over nadenkt. En dat is ook de reden waarom ik d.m.v. een match-call eerst wil kijken of dit programma je ook daadwerkelijk verder kan helpen. Als ik dat gevoel niet heb, dan zal ik daar eerlijk over zijn en je een ander aanbod doen wat beter aansluit. Of doorverwijzen naar iemand anders. 

Kan ik in termijnen betalen

Ja, dat kan zeker. De eerste termijn betaal je bij aanmelding. Vervolgens betaal je maandelijks de overige termijnen. Hiervoor ontvang je elke opeenvolgende maand een deelfactuur.

Is het de investering wel waard

Een goede vraag die ik mij kan voorstellen. Bedenk wel dat als je niets doet of terugkijkt op wat je allemaal al wel geprobeerd hebt, je zo ook niet verder komt. Je blijft in een vicieuze cirkel zitten.

Het is deze investering zeker waard als je ziet hoe jouw leven ten goede kan veranderen met alle positieve gevolgen nadien. Het doel van dit programma is dat jij zodanig kunt groeien en transformeren als vrouw, dat je er op alle vlakken van jouw leven profijt van gaat hebben. De investering beperkt zich niet tot deze 6 maanden, maar zal je hele verdere leven veranderen.

Ga eens voor jezelf na wat je graag anders zou willen en wat je dat uiteindelijk voor moois zal brengen. 

 

Is dit programma online

De 1-op-1 sessies kunnen zowel online als live plaatsvinden. Aan jou de keuze. 

De masterclasses en Powercoaching zijn wel online. Deze volg je vanuit je eigen vertrouwde omgeving. We zijn dus niet echt als groep bij elkaar.

Het is geen enkel probleem als je er een keer niet bij kunt zijn. Van elke masterclass wordt een opname gemaakt, dus kun je altijd de replay bekijken. Van de Powercoaching krijg je alleen een opname mits je aanwezig was. Dit om een veilige omgeving te bieden en in verband met de privacy.  

 

Moet ik iets zeggen tijdens de groepselementen?

Online werk ik met een groep van max. 6 vrouwen, waarbij je nooit verplicht wordt om iets te zeggen. 

Daarbij is het zo dat ik 90% aan het woord zal zijn en de groep 10% zal invullen. In het begin kan het als spannend voelen om iets te zeggen, maar gaandeweg zul je merken dat je het juist fijn gaat vinden om iets te delen, te leren van elkaar, elkaar te ondersteunen en aan te moedigen. Maar nogmaals, niets moet.

Echter moet je de kracht van een groep niet onderschatten. Ik sta er steeds weer versteld van hoeveel waarde daarvan uit gaat en hoeveel jullie ook van elkaar leren.

Twijfels, twijfels, twijfels

Toch voel je ergens diep in je lichaam dit programma, want je bent al tot hier gekomen met lezen. Dat is niet zomaar. Ja, je vindt het enorm spannend en ja je ervaart weerstand. Maar geloof me, hoe meer weerstand of twijfels je voelt des te groter zal de verandering zijn als je nu de keuze maakt vanuit je hart. Laten we samen even bellen.

Ik bijt niet 😉