Droom je ervan om die energieke powervrouw te worden die straalt van zelfvertrouwen? Maar weet je niet waar te beginnen …

… begin met een vrijblijvende kennismaking. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Stuur een mail of app/bel naar:

+31 6 519 49 110

Veelgestelde Vragen

Wat is holistisch coachen?

betekent kijken naar het totaalplaatje. Niet focussen op één specifieke klacht, maar op het geheel van factoren die hierbij een rol kunnen spelen. Want wat zorgt ervoor dat je zo moe bent? Wat maakt nu dat je gezonder eten moeizaam volhoudt? Waar komt de onrust vandaan? Een holistische benadering is dus geen pleisters plakken als symptoombestrijding, maar het fysieke, emotionele, mentale en energetische lichaam als één samenhangend geheel te zien. Zodat op alle vlakken vanuit de kern er een blijvende transformatie kan ontstaan.

Voor wie is dit geschikt?
Voor de vrouw die bereid is om serieus met zichzelf aan de slag te gaan en weet dat ze zelf verantwoordelijk is voor de transformatie. Daarnaast dien je open te staan voor ‘andere’ behandelmethodes, zodat je op een dieper level zowel geestelijk, lichamelijk als energetisch in balans komt.
Ik woon niet in de buurt. Is dat een probleem?
Afstand is geen probleem. Ik kan jou prima begeleiden via online videobellen, waarbij we elkaar kunnen zien en horen. De bloedafname kan (eventueel) door een collega bij jou in de buurt worden afgenomen.
Voor wie is dit niet geschikt?
Denk je een quick fix te vinden, sta je sceptisch tegenover de alternatieve geneeswijze of ben je niet bereid om in jezelf te investeren? Dan zijn we geen match.
Wordt het vergoed via verzekering?
Nee, er is geen vergoeding mogelijk vanuit een ziektekostenverzekering.

Bericht

carine@carinevaneijk.nl

Telefoon

+31 6 519 49 110

Adres

Merelstraat 13
5711 CJ Someren