Kickstart

 

Dit is voor vrouwen die op een doeltreffende manier hun eetpatroon onder de loep willen nemen én bereid zijn om dit op eigen wilskracht te veranderen. 

Kickstart-carine-van-eijk-2

Wat ik vaak om me heen zie, is dat vrouwen zich wegcijferen. Ze zijn altijd bezig met anderen, racen tegen de klok en komen nauwelijks aan zichzelf toe. Misschien doe jij dit ook wel en komt hierdoor je gezondheid en jijzelf onderaan de prioriteitenlijst.

Dat is zo zonde! Want op die manier leef je niet het leven zoals je zou willen.

Hie3rdor ben je soms niet vooruit te branden, je hebt gewoonweg te weinig energie. Tegelijkertijd voel je je ook opgejaagd en hoe graag je ook wilt, je kunt de rust niet vinden. Moeiteloos functioneren in je dagelijkse leven wordt een steeds grotere uitdaging en er komen steeds meer geestelijke en lichamelijke klachten bij.

Om het leven te leven zoals je zou willen is het nodig dat je weet welke voeding jij nodig hebt. Dat je weet hoe je je lichaam voedt in plaats van vult. Maar nog belangrijker is dat je het jezelf gunt om goed te eten.

ERVARING

Ik ken niemand die zo snel een eetpatroon kan scannen als Carine. Ze heeft een hele andere kijk op voeding als de doorsnee voedingscoach én komt met concrete voedingstips waar je echt wat aan hebt. Sinds ik mijn eetpatroon heb aangepast voel ik me veel fijner.

Brenda W.

Dit is wat we gaan doen bij Kickstart

Nadat ik je eetdagboek heb gescant gaan we 1:1 beeldbellen (maximaal 50 minuten).

Met mijn concrete voedingstips op basis van je huidige eetpatroon en je beoogde doelstelling ga jij je eetpatroon op eigen kracht aanpassen. Je krijgt antwoord op al je vragen, zodat jij de juiste stappen kunt zetten om fijner in je vel te komen zitten.

Jouw investering is €135,-

ERVARING

Al een aantal jaren ben ik voor mezelf en mijn gezin alert op wat we eten. Gezonde verse producten, niet te veel suikers. Toch wilde ik mijn eetpatroon eens laten toetsen door een professional. Daarnaast zou het fijn zijn als ik van mijn buikvet af zou komen.

Carine keek goed naar wat ik als persoon nodig had en wat past bij mijn gezin. Geen voor opgezet plan, maar maatwerk. Het paste ook precies bij de lijn die ik zelf aan ingezet had, maar dan nog beter. Geen dieet maar een leefstijl die gemakkelijk eigen gemaakt kan worden. En met resultaat!

Ik kan het iedereen aanbevelen!

Ilse