Meer balans in je leven

 

Vanuit energetisch inzicht ontdek je wat je lichaam nodig heeft en ga je in 13 weken een solide leefstijl neerzetten welke aansluit bij jouw persoonlijke situatie

Carine-van-eijk-meer-balans-in-je-leven-b

Je bent een vrouw die bourgondisch wil genieten van lekker eten, een wijntje, kaasplankje en borrelhapjes. Maar tegelijkertijd wil je ook bewust gezonder eten om lekkerder in je vel te komen zitten

 

Want…

  • Je bent niet de vrouw die je graag zou willen zijn. Je bent kortaf, snauwt tegen je partner terwijl je dat helemaal niet wilt. Er zijn van die dagen dat je nergens geen zin in hebt.
  • Als je in de spiegel kijkt ben je niet écht tevreden. Je ogen stralen bijna niet meer en je lijf ‘hangt’ er maar wat bij.
  • Je hebt regelmatig een dipje, een opgeblazen buik en je voelt je niet fijn. Het frustreert je dat je altijd wel ‘iets’ hebt.
  • Je hebt het altijd druk, want je ‘moet’ zoveel van jezelf. De kleinste dingen vragen al zóveel van je energie, dat je de puf niet hebt om een voedzame maaltijd klaar te maken. En daar baal je van.
  • Je nachtrust is niet al te best. Uren lig je te draaien en als je dan eenmaal slaapt word je ook nog een paar keer wakker ’s nachts.

Balans

Ik geloof dat je nu klachten ervaart, omdat je lichaam uit balans is. Je lichaam heeft namelijk voldoende mineralen, vitamines nodig om alle processen goed te laten verlopen. Voeding speelt hierbij een hele belangrijke rol. Maar ook je darmen, lever, emoties en hormonen beslissen of je lekker in je vel zit, goed slaapt, een gezond gewicht hebt, bruist van energie en opgewekt je leven leeft.

De juiste voeding(stoffen) zijn essentieel om jouw lichaam meer in balans te brengen. Gezonder leven hoeft niet ingewikkeld te zijn. Sterker nog, ik weet dat het mogelijk is om makkelijk én zonder teveel moeite je eetpatroon zo aan te passen dat je al vrij snel een positief verschil merkt. Echter dien je wel te weten welke stappen je moet te zetten, welke voeding er past bij jou en welke disbalansen en tekorten er opgelost moeten worden.

Ik ben er oprecht van overtuigd dat een vrouw die bereid is om zowel haar eetpatroon aan te passen als vanuit een energetisch inzicht te kijken wat het lichaam nodig heeft – en dus niet verwacht dat een wonderpil, quick fix of dieet de oplossing is – in staat is om meer in balans te genieten van het leven.

Dit is iets voor jou als jij er klaar voor bent om op een doeltreffende, maar moeiteloze manier je leven te veranderen

Hoe fijn zou het zijn als jij weet wat de oorzaak is van die vage klachten? Zodat je gericht actie kan ondernemen en precies weet wat je moet doen om je weer gezond en energiek te voelen? Het programma ‘meer balans in je leven’ geeft je inzicht in de huidige status van je lichaam en wat er nodig is om lekkerder in je vel te zitten.

Ik geef je adviezen voor een solide leefstijl die aansluit bij jouw persoonlijke situatie, zodat jij meer balans in je leven creëert én hoe je meer in contact komt met je innerlijke gevoel. Je gaat dus zowel aan de slag met praktische voedingsaanpassingen, (tijdelijke) supplementen om tekorten en disbalansen op te lossen, als met bewustwording en intuïtieve energie (je gevoel).

ERVARING

Enkele maanden geleden merkte ik dat ik steeds ongezonder ging eten. Dit zorgde voor lichamelijke klachten en minder energie.

Ik heb geen overgewicht, maar wil niet terugvallen in een ongezond eetpatroon. Het is voor mij belangrijk om mijn lichaam op de juiste manier te voeden, zodat ik de migraines onder controle houd en me fit en energiek voel.

Om weer focus te krijgen op mijn voeding heb ik contact opgenomen met Carine. Dankzij de bloedtest met bijbehorende voedingsadviezen heeft ze mij geholpen om weer een goed eetpatroon te volgen. Het voelt goed om weer automatisch de gezonde dingen te kiezen, zonder dat ik er over na moet denken. Ik zorg ervoor dat ik mijn lichaam voed, in plaats van vul. Gedurende de dag eet ik de juiste dingen, waardoor de behoeftes voor de ongezonde keuzes zo goed als verdwenen zijn. Natuurlijk eet ik echt nog wel eens iets ongezonds, want ook dat hoort bij het leven.

Ik heb nu weer een goede mindset qua voeding ontwikkelt, de Powercoaching om de zoveel weken helpt hier zeker bij. Naast goede kennis van zaken en professionele hulp, zijn de gesprekken met Carine ook nog eens gezellig.


Anne 31 jaar

Het resultaat

Je hebt een leefstijl ontwikkeld waarin er een optimale balans is tussen gezond voedzaam eten en tegelijkertijd kun je zonder schuldgevoel genieten van lekker eten

Je bent fitter, stralender, krachtiger en hebt meer vertrouwen in jezelf en je lichaam

Je voelt je meer ontspannen en kunt gewoon simpelweg meer genieten van het leven en van alles wat jij zo de moeite waard vindt

Je ervaart meer balans tussen de mannelijke ‘doe-energie’ en de vrouwelijke ‘flow-energie’, zodat je intens kunt genieten van je man, kinderen en alledaagse dingen

Je bent van een futloze plumpudding getransformeerd naar een vrouw die meer in balans is en letterlijk en figuurlijk lekkerder in haar vel zit

ERVARING

De bloedtest heeft zoveel duidelijk gemaakt. Na jarenlang aanmodderen en van alles proberen kon ik nu gerichte actie ondernemen. Carine gaf me advies van supplementen en ik kreeg makkelijk toepasbare voedingstips zodat mijn gezin ook gewoon mee kon eten. Ik voel me zoveel lekkerder in mijn vel zitten!

Esther R.

Hoe ziet ‘Meer balans in je leven’ eruit (13 weken)

EMB Bloedtest

Energetische bloedwaardemeting om inzicht te krijgen in de huidige status van je lichaam. Je ontvangt een uitgebreid verslag waarin aangegeven wordt welke vitaminetekorten en disbalansen er zijn, hoe het gesteld is met je spijsverterings- en stresssysteem en welke voeding resoneert met jouw lichaamsenergie

Coaching

1x 1:1 sessie van 60 minuten om jou de inzichten en voedingsadviezen te geven die nodig zijn om resultaat te behalen. Gedurende het programma is er elke 3 weken live online powercoaching waarin ik je intuïtief ga coachen, feedback geef en je met gelijkgestemden vrouwen ervaringen kunt uitwisselen om een krachtige basis te leggen. De opname is 1 week terug te kijken

Voedingsadvies

Voedingskeuzes en persoonlijke maaltijdsuggesties zodat je je lichaam leert voeden. Door te kiezen voor de juiste voeding die energetisch gezien het meest voedzaam is, en dat is voor iedere vrouw anders, kunnen al veel (gezondheids)klachten verminderd worden. Voeding als medicijn.

Suppletie advies

Afhankelijk van je bloeduitslag, persoonlijke situatie en klachten geef ik gericht supplementen advies. Meestal is voeding niet toereikend genoeg om langdurige tekorten en disbalansen op te lossen, vandaar dat er therapeutische vitamines en andere noodzakelijke stoffen geadviseerd worden (geen maaltijdvervangers)

Jouw investering is €775,- ( of 2 termijnen à €415,-)

Plan een Match-Call om te ontdekken of ik je kan helpen én of dit de juiste stap voor je is

ERVARING

Eindelijk vielen voor mij de puzzelstukjes op hun plaats en snapte ik wat er in mijn lichaam aan de hand was. Carine heeft me laten inzien dat mijn oude gewoontes veranderd moesten worden en dat haar adviezen mij echt gingen helpen. Ik heb geleerd wat goed en verstandig voor me is en in relatief korte tijd is de balans in mijn lichaam hersteld. Ik voel me nu ontspannen, heb het vertrouwen in mijn eigen lijf weer terug en merk dat ik meer energie heb.

Coby W.